dimecres, 23 de setembre de 2015

FIDEUS AMB CAMA-SECS


 
INGREDIENTS PER A DUES PERSONES:

Un parell de pastanagues petites

Un carbassó petit

Mitja ceba

1 dau de caldo de verdures ecològic

Dos grapats de cama-secs deshidratats

Dues tasses de cafè de fideus d’arròs i quinoa
 

 

Posem a remull els cama-secs per re-hidratar-los, mínim mitja hora abans de començar a cuinar.

En una paella amb molt poc oli, saltegem les hortalisses tallades ben petites, quan rossegin, afegim els cama-secs escorreguts i els fideus donant-los-hi una bona remenada.

Quan tot estigui ben barrejat, afegim l’aigua d’haver re-hidratat els bolets i una pastilla de caldo vegetal, quan comenci a bullir, abaixem el foc  i ho deixem fent xup-xup.

En 10/12 minuts estarà llest.

El que cal tenir en compte és la proporció del dau de caldo/aigua perquè no ens quedi ni massa salat ni massa insípid. Comptar mig litre d’aigua per dau.