dijous, 10 d’octubre de 2013

3/10 JA ESTAN AMAGATS I PUBLICATSUna entradeta petita, només per presentar la sèrie de catxés que tenim pensat d’amagar.

Darrerament ha crescut, i força, el consum de cervesa al nostre país, bé al nostre i a tot el mon.

Un consum amb poca tradició que va començar per qüestió de preus i de graduació, és més econòmica i té menys alcohol que el vi, ha esdevingut, d’un temps ençà, també, una qüestió de paladar.

Avui dia, a casa nostra, la cervesa ja és la reina de les begudes. Poc a poc han anat sorgint fàbriques artesanes, hi han moltes varietats depenent de la composició i de l’elaboració, se’n fan tallers, se li dediquen fires, i fins i tot, se li dediquen catxés! Doncs nosaltres no hem volgut que el rei de tota la vida, el vi, es senti menystingut i hem volgut dedicar-li uns catxés.

Es tracta d’una sèrie de catxés senzills i tradicionals, com nosaltres, ha ha ha, vaja, res de complicar-nos la vida. Són per difondre les diferents denominacions d’origen del vi a Catalunya, i en pensem amagar un a cada zona d’influència de la D.O.. De moment només en portem tres d’amagats i que ja estan publicats, els altres aniran madurant, mica en mica.  


Apa, el Rei Vi i la Reina Cervesa, ja tenen els seus homenatges, i de moment, l’aigua... la deixarem per la dutxa!.

Salut i catxés!