diumenge, 17 de febrer de 2013

UFF !!!

Aquest matí, fent catxés, m’ha vingut el cap el motiu pel que vaig deixar d’escriure aquest blog. Principalment va ser perquè no m’agrada omplir els meus escrits de queixes, una mica potser és útil, serveixen d’informació als altres, de reflexió... però si només et queixes acabes cansant.


Potser la setmana passada va quedar el llistó molt alt, diumenge a Taradell i voltants, dimecres a Montserrat... però avui, en general, quina decepció...

Agraeixo a tothom que posa un catxé la col•laboració que fa al geocatxing, si ningú amagués, el joc se’n aniria en orris, i dono per suposada la il•lusió amb que es posa, però també hi vull suposar unes ganes de que els altres el trobin i en gaudeixin .

Em decepciono quan em trobo amb catxés urbans sense sentit.

Misteris irresolubles, de la més alta dificultat, que pel que es veu en els logs gairebé tothom resol amb ajuda, tret d’algun equip superdotat que fins i tot els troba fàcils. A nosaltres ens han ajudat, i molt, a obtenir les coordenades.

Aleshores penso, bé, amb ajut, però ja les tenim, ara coneixerem un indret interessant o un camuflatge sorprenent, i vas i et trobes en un lloc anodí, completament urbà, ple de muggles, on a sobre t’has d’enfilar per parets de cases o llocs particulars per poder-lo signar... On és el sentit d’aquesta mena de geocatxing?

Ja ho he parlat amb altres geocatxers algun cop, diuen que això ha estat una evolució lògica del joc, deu ser que m’he quedat super-desfasada.

També sé que es poden ignorar aquests catxés que no m’agraden, però el problema ve de que no te’n acabes d’adonar de com són fins que hi ets, i clar si ets per una zona fent geocatxing i te’n trobes un d’aquest, doncs l’ignores i segueixes, però quans gairebé tots els que hi ha per la zona són iguals, acabes avorrint la zona.

Ah! I no mireu els catxés que hem fet avui, ja ja ja que els que són motiu d’aquest escrit no els hem fet.