dimecres, 2 de maig de 2012

Reiki a distànciaA segon nivell de Reiki s’ensenya a enviar Reiki a distància utilitzant els símbols que ens han ensenyat. La tècnica és molt senzilla. El que no s’explica a molts llocs és el mètode de la capseta.

Es tria una capsa d’algun material que en un futur es pugui cremar, podria servir-ne una de sabates. En el fons de la capsa dibuixem els símbols 3, 2 i 1, en aquest ordre cada un amb el seu mantra escrit 3 vegades, posar-los també a la tapa és opcional, jo els hi tinc posats.

Dins la capsa hi posem les peticions de diferents persones a qui volem dirigir la energia vital. S’hi poden posar fotografies, notes, paperets amb el nom....
L’activació de la capsa es fa en 5 minuts, posant-la entre les mans i enviant-li Reiki.

Un cop activada li anem fent Reiki regularment, podem afegir més peticions i/o treure alguna que ja no haguem d’atendre. El millor es cremar les peticions que anem traient de la capsa.

Igual que amb la capsa, es pot fer amb un quadern, millor de tapes dures. A cada una de les tapes, per dins, hi dibuixarem els símbols 3, 2 i 1, amb el seu mantra escrit 3 cops, i procedirem igual que amb la capsa. Les peticions s’escriuen, el més detallades possible, en les pàgines del quadern.