dimarts, 2 d’agost de 2011

El Laberint d'ArgelaguerArrel d’un comentari i unes fotos dels Monistrolencs, em van venir ganes de fer aquest catxé del Laberint (GC1ND5R).
Llegint els logs dels que ja hi havien anat, vaig veure que la cosa prometia i tant l’Enric, com Sisu i Montse, es van deixar engrescar fàcilment.

El conjunt consta de tres punts, el laberint, la cova i el museu, està al al Parc de Can sis rals, a Argelaguer i és obra d’en Josep Pujiula Vila, de mal nom “El garrell” i el Tarzán d’Argelaguer”.

No hi han més de 300 metres de distància entre el museu i el laberint, la cova està al mig i en construcció, segueix excavant el terreny, bé, tot està permanentment en construcció.

El mal nom de “El garrell” l’utilitza ell mateix, veieu el nom de la font i l’inscripció del taüt :


Van ser unes tres hores de pujar i baixar, d’anar i tornar, d’ajupir-se i posar-se dret, d’amagar panxa per poder passar... Un dels millors catxés que he fet, i sens dubte, el més divertit.

Vàrem acabar cansats i enfangats, però molt satisfets i molt rejovenits. Aquest laberint ens ha fet sortir el nen que tots portem a dins.La "nena"O amagues panxa o et treus la motxilla
Amunt!Una de les casetes d'arbre
Una suite a l'arbre?


Quan ja marxàvem, ens vam trobar l’autor treballant-hi, no para, i vam petar la xerradeta, un personatge força curiós. Aquí el teniu retratat amb nosaltres.
Poso l’enllaç a un reportatge del diari ARA sobre aquest lloc, hi ha una errada, anomena Joan al Sr. Pujiula i es diu Josep, però tret d’això, està molt bé:

http://www.aragirona.cat/noticia/64290/el-laberint-dargelaguer-segueix-creixent-nou-anys-despres-de-ser-desmuntat

Poca cosa puc afegir als comentaris que s’han fet en els logs. Una obra faraònica i un constructor tenaç. El més eloqüent són les fotografies, per això n’he posat tantes.

Ah! Una coseta més, si hi aneu, no us conformeu amb mirar, busqueu-hi els detalls, alguns són genials, com els animalons sortint per les conques dels ulls i pel nas d’aquest crani. Em sap greu pensar els que em deuen haver passat per alt.Resumint, un lloc que qualificaria de visita gairebé obligada per tothom que s’acosti a la Garrotxa, i penseu, els geocatxers, que hi teniu un al•licient extra: el catxé!