dilluns, 18 d’abril de 2011

L'Univers no entén el NOJa fa temps, amb unes amigues, preparàvem un tríptic informatiu sobre el Reiki i una d’elles ens va dir: no poseu res en negatiu, que això dissuadeix els possibles clients, totes les frases han de ser afirmatives, no s’ha de posar que el Reiki no perjudica, sinó que el Reiki és beneficiós... I així ens va anar canviant algunes frases.

Aquestes són coses que molts sabem, però que a la pràctica oblidem. Totes les afirmacions sobre el què volem han de ser fetes en positiu, i a ser possible en present, com si fossin ja realitat. És així com l’Univers entén el missatge.

Quan les gran manifestacions i cassolades en contra de la guerra d’Irak, ja vaig sentir diferents persones que no hi participaven per aquest motiu. El lema era NO a la guerra, pel que el concepte que s’estava llençant era GUERRA. L’eslògan hagués hagut de ser SI a la pau, la PAU és el camí, SI al diàleg...o qualsevol altre de positiu. Això vol dir que en el meu entorn cada cop més persones sabien que l’Univers no “processa” la paraula NO.

Aquest diumenge, mentre es celebrava la Fira de la Terra, es va fer una manifestació dels assistents que opinaven que las centrals nuclears no són el remei, i es va tornar a repetir el fet de les afirmacions negatives, el lema , que per cert ja té molts anys, era: Nuclears? No gràcies. Volem energia renovable. Només amb aquesta segona part n’hi havia prou.

Reconec però, que jo mateixa, tot i creient que l’Univers no entén els NO, he participat a vegades d’aquests col•lectius, perquè m’he deixat arrossegar, o senzillament perquè ningú pensés que hi estava a favor.

Parlant d’aquest tema, una cosa que m’ha cridat molt l’atenció són els 10 manaments de l’Església Catòlica, estan carregats de NO, que ara mateix recordi n’hi ha quatre o cinc, entre ells el de no mataràs i no robaràs , fa por pensar en les vegades que s’han anat repetint aquests manaments al llarg de tants segles i per tanta gent....