dimecres, 9 de març de 2011

Fins un altre!


Gairebé podria dir que aquest és un escrit de comiat del blog. No vull dir que no hi torni a escriure, però de moment descansaré una temporada.

Darrerament m’estava costant trobar de què parlar. Magnifiques excepcions són, per exemple, el Lipdub del darrer sopar, esdeveniments com el de Montserrat o el del Caga tió... però tal com ha crescut i evolucionat el geocatxing a casa nostra, em sembla que em ve gran.

Fa un temps gairebé tot el que hi veia era “bonic” i poques eren les coses que no m’agradaven, però ara ho veig diferent, la balança s’ha inclinat del altre costat, i si hagués d’escriure sobre el que em ve al cap hi haurien masses queixes, i no és un estil que m’agradi.

La comunitat geocatxera ha crescut tant que ja tenim geocatxers de tots colors, en tenim de hiper-competitius, de rondinaires, de tramposos, de hiper-susceptibles, de” bronques”... etc. I que consti que jo també m’incloc, com a mínim, amb els rondinaires i una mica amb els tramposos, perquè si apuntar-te un found perquè has ensumat el lloc on havia d’estar un catxé espoliat és fer trampa, que et diguin com resoldre un mistery, o et passin les coordenades, també ho deu ser, no?

I només un comentari sobre els que els hi agraden les discussions pujades de to, crec que poc a poc s’han anat carregant els fòrums de geocatxing, i no només em refereixo a Catalunya.

De tota manera "no hay mal que cien años dure" i potser, passat aquest gran boom, tornarà a estar de moda el geocatxing a l’antiga, ha, ha, ha.

Vull ser optimista.

No penso deixar de fer geocatxing, ni vull perdre els companys d’afició que hi he trobat, només deixo el blog per una temporada. Seguirem en contacte.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ya veo que la desilusion geocachera te ha invadido..
Todo evoluciona y canvia, pero el geocaching desgraciadamente , se ha visto envuelto en un proceso de degradacion que verdaderamente no se hacia donde lo conducira.
EL gran boom de las series, lo ha corneado y esta sangrando a borbotones.
Salvo la primera serie (y quitando algu escondite cutre) que sentido tiene buscar una "mierd.." de botecitos escondidos por sitios sin pena ni gloria??
Esto es amar la naturaleza, el aire libre, la limpieza y todo lo que en realidad haciamos hace 4 años??
Todas la ciudades , pueblos se han llenado de series.
Caches por todos los sitios, botes de chicles,envases de tarjetas sd,juanola y mil carretes de foto que contaminan el geocaching
Que juego es el buscar esto debajo una farola, una valla,un banco,una papelera!!,un arbol? de qualquiera de estas series..
Solo una cosa : el juego de hacer EL NUMERO
Las estadisticas son las que mandan, si haces mil te felicitan, dos mil te aplauden por todos los foros de españa, y asi suma y sigue hasta llegar a las 15000.
Entonces eres el puto amo, y puedes juzgar y aconsejar a los que estan por debajo .

Dejemonos de numeros y tonterias y a disfrutar de la vida...
mira este video , te hara reflexionar.

un abrazo rosa

http://www.youtube.com/watch?v=ZRW5lnFPvQg

Rosa ha dit...

Muchísimas gracias por tu comentario, Ànonim, has captado muy bien mis palabras.

Lo bueno del geoaching es que se puede escoger que haces y que no, lo malo es que a veces no sabes lo que te vas a encontrar hasta que llegas...

De todos modos el "quid" està en no dejarte contagiar, aunque a veces es mas fácil dejarte llevar.

Espero seguir disfrutando de este juego y aprender a escoger.

Por cierto el video que recomiendas es muy bueno, gracias.

Un abrazo,

Rosa