dimarts, 8 de febrer de 2011

La Segarra

Aquest diumenge vam anar de geocatxing per les terres de La Segarra. Aquesta, igual que l’Anoia és una comarca que poc a poc s’està poblant de catxés, tot i això no és de les més freqüentades pels buscadors, potser és perquè no són gaire turístiques.

Vàrem estar rondant per Guissona, fent els catxés de les ermites, i algun altre més. Per cert gairebé fem un first, el del Sagrat Cor, es va publicar el dijous, i diumenge al matí encara no l’havia loguejat ningú a la web, però com moltes vegades ens passa, vam ser els segons, uns altres ja hi havia anat dissabte. Ja ho vaig dir en el log, si en el glossari de termes de geocatxing existís la paraula “segundones”, la resposta seria: Fifties.

Vam dinar a Cervera i vam fer els 3 multis que hi havien. Dic havien perquè ara ja en són quatre, ahir es va publicar el 4rt, tot just l’endemà d’haver-hi estat.

No havia estat mai a Cervera, i em va sorprendre molt. Passejant pels seus carrers es respira tota la historia d’aquesta ciutat, i es palpa com n’havia estat d’important en altres temps. Tinc la sensació de que ara només se la coneix per l’Aquelarre, que la Cervera notable ha quedat relegada als llibres d’història,no se li ha fet prou propaganda, potser perquè va ser la “premiada” per Felip V? Ja fa moooolts anys d’això i el seu casc antic val molt la pena de visitar.

Els catxés estan força bé, a part de que estan ben documentats, són uns multis molt curts, només s’han de prendre dades en un punt, fet que et fa admirar el lloc en qüestió detingudament, i el punt final no està gaire lluny. Tot i que m’agraden els catxés més aviat grans, aquests micros estan del tot justificats.

N’hem fet 3 i ja n’hi han 4, sembla que seran 5 i un bonus, ben aviat hi tornarem.
Totes les fotos són de Cervera, a que val la pena?

2 comentaris:

Núria ha dit...

Hola, sóc la pollastrota. He llegit el post i m'ha vingut a la ment un catxé que varem fer per la zona i que ens va encantar per lo sorprenent i especial que és el lloc. Si hi torneu us el recomano: GC8620 Segarra I...si hi aneu ja m'explicaràs que tal!

Fins aviat!

Núria ha dit...

Ostres Rosa!! Ara he vist que ja l'heu fet!! jajajjaja