dijous, 24 de febrer de 2011

Geo-celebracions

Darrerament el geocatxing català ha estat de celebracions.

En el geo sopar mensual de Barcelona, el dijous passat, es va gravar una lipdub, i com ja s’acosta carnestoltes, en més o menys grau, tots hi vàrem anar disfressats.

M’atreviria a dir que tot i que els organitzadors ens havien facilitat la lletra i la música, pràcticament ningú en sabia un borrall quan va arribar al Fres-co. Només amb 3 assajos va sortir això :

http://www.youtube.com/watch?v=29BdLyi_vT0

De fet la gran majoria dels que llegireu això ja heu vist la filmació, no en va ja te gairebé 700 visualitzacions.

Gràcies al Facebook, fins i tot geocatxers de França també l’han vist, i la BettyP ha traduït la lletra al francès perquè ho puguin entendre els nostres veïns.

Els autors van ser els Tecnics, que tot i ser molt joves, és un dels equips més veterans i que més ha fet, i fa, pel geocatxing a casa nostra.

Com es diu avui dia: “s’ho van currar un munt” Quina paciència i quina generositat treballar d’aquesta manera per que els demés es diverteixin, perquè això si que ho puc ben assegurar, ens ho vam passar molt bé.

Aquesta és la fila que feia:Ep! No és un porro! I a la pancarta em faltava posar No a la guerra! ....del Vietnam, clar!

***

L’altre celebració ha estat un “event” per commemorar la posada del primer catxé a Catalunya, i a tota la península ibèrica.

Ja fa 10 anys d’això i el mateix que el va posar, en Francesc Comellas és qui l’ha convocat. Ja ho va fer fa cinc anys, i ho tornarà a fer d’aquí a cinc més.

Hi han assistit una trentena d’equips, tot un èxit, tenint en compte que no era precisament a peu pla...

Jo no hi he assistit, però l’altre 50% de l’equip no ha volgut mancar-hi, com tants equips de geocatxers veterans i de novells, fins i tot alguns ja havien estat a la celebració dels cinc anys.

Aquest és un catxé simbòlic, per ser el primer i pel lloc on és. Fins i tot nosaltres el tenim com a “favorit”, és l’únic, ja que no volem posar cap catxé com a preferit, només aquest perquè és especial. Crec que és un dels catxés de Catalunya que te més punts d’aquests.

En l’event es va entregar una placa commemorativa al “pare” del geocatxing català, també d’això se’n van cuidar els Tecnics.

La placa: