dimecres, 26 de gener de 2011

RECTIFICAR ES DE SAVIS, O DE RUCS?

Més aviat hagués escrit sobre el Bonus dels Guapos, més aviat hagués trobat la solució. En el meu escrit d’ahir, gairebé titllava d’impossible el poder esbrinar les coordenades, doncs avui rectifico, no és fàcil, però tampoc impossible. És més senzill del que d’entrada pot semblar.

Ho explico. En el geosopar del 20 de Gener es va crear la UTE, i allà mateix es va trobar la solució al enigma, sí, sí, ja fa una setmana que la teníem. Bé, teníem la solució, però dur-la a la pràctica és el que ens ha costat tants dies. Segur que el dia del sopar ens varem equivocar en triar els waypoints, tot i saber quins havien de ser, ho vam fer malament, desprès ens deuríem equivocar en els càlculs matemàtics (sumes, restes i dividir per 4, còmic, vaja). Com el geochecker no ens donava correcte, hem estat gairebé una setmana provant altres possibilitats.

Ahir, ja anava a deixar-lo per inútil i quan recollia els papers que tenia sobre la taula, vaig pensar: Fes una última intentona amb l’única idea que em semblava bona, de fet el dia del sopar la vaig titllar de genial, i voilà! Correcte!

En seguida es va convocar un mini-event per anar a trobar-lo tots els rucs junts. Tots no hi vam poder ser, però érem 9 persones (6 equips).

Resultat : FTF per el “The rucs Team”.

El certificat va ser per la Montse, que ens feia de capitana.