dimarts, 14 de desembre de 2010

CAGA TIÓ


Només començar a escriure ja he vist que m’havia posat en un embolic. Com es pot escriure sobre un event al que no s’ha assistit? No ho sé, però això és el que vull fer i surti com surti.

De fet aquest bloc va de les meves experiències amb el geocatxing, i el fet de no assistir a un event determinat, també és una experiència. En aquest cas una experiència frustrant.

Deu fer uns 3 mesos que el Nerium havia tingut la idea, estava molt il•lusionat, tant que ens ho va encomanar a tots. És per això que jo portava temps esperant amb ganes aquest dia, ganes i nervis, ja que el tenia en watch list i veia com anaven pujant els “will attend” , intentava posar-me mínimament en la seva pell i uf! Quina angoixa!

Arribat el dia no hi vaig poder assistir, aquesta mena de constipat amb febre, amb tos de gos, barrejat amb un quadre al•lèrgic ha fet que em senti molt i molt cansada, m’ha fet por empitjorar i m’he quedat a casa.

Però al que anava, com puc fer una crònica de l’event? Doncs basant-me en els comentaris de l’Enric quan va arribar el dissabte a casa. Com n’estava d’ entusiasmat! S’atropellava explicant-ho. Amb quina il•lusió em va donar el tió de record, i les llaminadures i m’ensenyava les fotos que havia fet amb el mòbil. (Diu que en va deixar de fer en veure que no sortien gaire bé i que en Toni (Loblas) n’estava fent, és molt bo fotografiant , quan les publiqui ja afegiré l’enllaç)
Per cert, veient els logs, crec que l’Enric no va exagerar gens, ans al contrari:

http//coord.info/GC2H2ZM

Què es va fer a l’event? Doncs màgia nadalenca!

Els assistents hi van trobar de tot, un tió gegant que feia anys que estava desaparegut, un original personatge, guardià del bosc, que els hi anava donant les indicacions per trobar-lo, els dolços resultats d’un empatx descomunal que portava el tió... i per acabar, deprès de picar i picar, un pica-pica per reposar calories en una nit una mica freda.

Pel que m’han dit, amb tants geocatxers que s’hi van arreplegar, el lloc es va omplir d’una energia fabulosa, procedent de tants cors generosos com hi varen assistir. Tots els equips es van endur a casa un tió de record, fet pel mateix Nerium, impregnat d’aquesta energia, que ens farà més màgiques aquestes festes, i si sabem mantenir el cor generós, de ben segur que aconseguirem que duri tot l’any.

Moltes gràcies Nerium i ajudants per recordar-nos el valor de les coses fetes amb amor, la principal matèria prima que heu utilitzat per muntar aquest event.