dimarts, 19 d’octubre de 2010

MEGA -3- Com ha estat possible.Hi ha un geocatxer català, amb el que potser no sempre estic d’acord, però al que no se li pot negar una cosa: és un tipus amb empenta, que té les coses clares, que pensa i actua en gran. És en Seping.

No us penseu que aquest és un escrit per fer-li la gara-gara, no tot seran elogis, però se li ha de reconèixer que ha estat l’únic capaç d’organitzar l’event més multitudinari de la zona Mediterrània en tota la historia del geocatxing, i a Catalunya ja fa 9 anys que es practica.

La feina que li ha comportat l’organització del Mega només la sap ell, des d’escollir Lloret com a seu, contactar amb l’ajuntament, buscar local, aconseguir fitxar geocatxers locals, contactar les empreses que hi han tingut estands...etc.

El que si sabem, perquè ens n’ha anat informant en els minis és que tots els preparatius han durat un any. Un any on unes coses han anat prenen forma i d’altres s’han quedat pel camí, i on tot i tenir aquest any de coll, encara hi ha hagut canvis i corredisses de darrera hora.

Ben aviat ja va anar demanant col•laboradors, un dels primers va ser en Josep de Bat62, que va crear la web del Mega, molt abans de que es publiqués l’event. Aquesta web ha estat la finestra del Mega, on tothom ha pogut entrar a tafanejar. Més tard, arrel d’un fil en algun fòrum, ja s’hi van afegir uns quants ajudants més, i en un dels mini-event fins i tot es va recollir oficialment la informació d’aquells que volien participar, i així va néixer la figura de voluntari del Mega.

Alguns recordareu els jocs olímpics de Barcelona 92, a partir d’aquells jocs la paraula “voluntari” va agafar, a casa nostra, un significat diferent, un significat més gran que el que posa el Pompeu: Voluntari - que obra per la seva voluntat, que s’empra a fer una cosa sense ésser-hi obligat. Jo hi afegiria: i que dona el millor de si mateix i ho fa amb tota la il•lusió i responsabilitat i pren com a seva la cosa que fa.
D’aquesta mena han estat els voluntaris del Mega.

Encara que entre els voluntaris hi hagi hagut, en algun moment puntual, alguna discrepància o excés de nervis, tot fruit de voler fer millor les coses, han estat aquests voluntaris un factor clau en l’èxit del Mega.

Ja he dit al començar que el Seping és gran, però els voluntaris també ho hem estat, i molt!!!

Us torno a remetre als logs que han fet els assistents, i veureu que gairebé tothom agraeix al Seping l’event, però també el feliciten per haver-se sabut rodejar d’un bon equip.