dilluns, 18 d’octubre de 2010

EL MEGA -1-
Ara toca parlar del Mega. Desprès de tot un any i sis “minis” ja ha arribat el MEGA. si en majúscules, perquè ha estat un senyor esdeveniment.

La meva crònica particular del Mega, dona per més d’un escrit. En aquest primer, intentaré fer un resum del que ha estat, sobretot vist de fora, descriptiu, com per aquells que no hi han pogut ser. Més endavant ja faré una crònica més personal.

El Mega ha estat un èxit, no només perquè s’han superat els 500 assistents (haguéssim sigut més de 600 si Sant Pere hagués estat geocatxer i els francesos no haguessin fet vaga), sinó perquè ha estat un gran esdeveniment per si mateix, al marge de la assistència.

D’entrada un local, nou de trinca i emblemàtic de Lloret, la sala de Congressos del edifici del Gran Casino, enorme, amb espai diferenciat entre vestíbul i sala, el que va permetre rebre els assistents amb comoditat, relativa clar, perquè a primera hora l’afluència va ser tant gran, que còmode, còmode, potser no va ho va ser del tot. Al cap d’una hora, però, tot i que seguia arribant molta gent, ja no era la bogeria de les 10 del matí, i és que molt abans de l’hora oficial d'entrada ja hi havia equips frisosos per entrar.

Els equips, un cop acreditats i havent signat el llibre oficial, entraven a la sala i allà ja quedaven bocabadats, hi havia molt per mirar, expositors de GPS, botigues del ram, exposicions de geocoins, catxés força originals, que participaven en el concurs de catxés i fins i tot teníem servei de bar.
També hi s’hi van fer un parell de conferencies sobre temes especialitzats i fins i tot una mena d’inauguració oficial per part de l’alcalde de Lloret de Mar, jocs per la canalla...resumint: per a tots els gustos i de tots colors.

Tampoc hem d’oblidar els incomptables catxés amagats a Lloret, ho acabo de mirar, posant Lloret com a centre, en 50 km. a la rodona, hi ha gairebé 1000 catxés, més de 300 si la distància es tria de 25 km....això va fer les delícies dels geocatxers, que no sabien quina ruta triar.

Per saber com en van quedar de contents els assistents, només cal mirar els logs. Per la gran majoria era el seu primer Mega event, però no volen que sigui el darrer.

A la foto no hi som tots, però ni els que hi érem hi cabíem!!!!