dimarts, 27 de juliol de 2010

Quan les barbes del veí...

M’ha arribat que alguns indrets d’Alemanya han prohibit el geocatxing perquè ho destrossen tot.

M’ha fet recordar el que vaig poder presenciar al fort de Bellegarde: Quan nosaltres marxàvem sense haver trobat un catxé, on hi havia foto spoiler i l’amagatall era evident, varen arribar uns alemanys, dues parelles amb nens. Tot i que els hi dèiem que estàvem segurs de que el catxé no hi era, van començar a treure pedres del mur, ampliant l’espai de cerca uns quatre o cinc metres i deixant a terra les pedres que anaven treient. Vam insistir en que ho deixessin estar, ensenyant-los-hi la foto, i ni així, els nens seguien treien pedres sense que els pares els diguessin res. Al final nosaltres varem marxar, per veure si així desistien, però no, encara es van quedar una bona estona. No crec que fos refent el mur.

És una llàstima, pels bons practicants d’aquest joc, però era d’esperar. Aquí també pot arribar a passar. De fet recordo un bon multicatxé, prop de Manresa, on hi havia un waypoint en (o molt a prop) d’un dolmen, i que es va haver d’arxivar. (veure fotos)

Tots hem tret més pedres del compte, quan busquem en un mur, però s’han de tornar al seu lloc, s’han de treure d’una en una i tornar-la a deixar al seu lloc abans de treure’n una altre, s’ha de deixar el mur tal i com estava, i en segons quins indrets ens ho hauríem de pensar molt i molt abans de posar-hi un catxé.

Això ja sembla més un blog de queixes que de cròniques, però és el que hi ha. Poc que escric i és per rondinar, deu ser que em faig vella.