dilluns, 19 d’abril de 2010

UN ALTRE MINI PEL MEGA
Ja ha estat publicat el MEGA.
L’organitza “el comité de eventos” i aquest comitè és com hisenda: “somos todos”. Quina rucada!. Tothom sap qui és el pare, l’owner, d’aquest Mega.

És evident que l'equip Seping no ho fa tot sol, que rep l’ajut d’altres equips, i sinó que li preguntin al Bat62, que ha estat des d’un bon començament, i segueix estant, darrera de tot el tema informàtic i segur que d’alguna cosa més. D’altres ja hi han col•laborat en traduccions, o amb altres temes, els de Turisme de Lloret, els equips que han organitzat els Minis....

Però anem al grà. La qüestió és que el dia 11 d’abril es va celebrar el quart Mini-event pel Mega. Va ser un Mini diferent dels anteriors.

D’entrada no va tenir plantada de catxés nous. I, entre nosaltres, ni falta que feia.

La gran majoria d’equips que acostumem a assistir als Minis, no ens havíem acabat els publicats en el tercer.
Nosaltres, en varem fer uns quants al matí, tota una sèrie. Tot i així van haver equips que en van fer dues o més , de sèries, vull dir.

L’event es va celebrar en un local de Lloret anomenat “El puntet”. Es tracta d’un centre de l’Ajuntament, destinat als joves, on es poden conectar gratis a Internet, poden pendre un refresc, llegir prensa, fer jocs de taula, fins i tot hi tenen una sala insonoritzada per poder assajar grups de música.
Allí es van parar taules i cadires per poder dinar. Un dinar que s’havia portat cadascú. Ho vaig trobar força interessant, sembla que el proper també serà així, però en lloc de cadascú el seu, es portarà menjar per compartir. Encara millor. Clar que es corre el risc de que tothom porti una truita de patates, je je je. Crec que s'intentarà fer-ho al aire lliure.

Desprès de dinar, en Seping no ens va deixar fer el ronso ni la migdiada. Ens va informar de com estan els temes del Mega. Sembla ser que hi hauran algunes coses “sonades”. No desvetllaré res aquí, així, els que no hi éreu, encara tindreu més ganes de venir al proper Mini.

També es va anar concretant el tema del voluntariat, es necessita força gent, sobretot per la rebuda dels diferents equips, i també persones amb idiomes, intèrprets que facilitin la comunicació amb els equips estrangers.
Per això es va passar una mena de petita enquesta, per saber la disponibilitat i les característiques dels assistents. És el que deia al principi, per un event d’aquestes característiques cal col•laboració.
De tota manera, encara que aquest tema sembli feixuc, els voluntaris no hauran de treballar més de dues hores, així que també podran gaudir plenament de l’event.

La resposta va ser molt positiva, diria que tothom es va apuntar per ajudar. Així fa goig implicar-se en aquestes tasques.

I res més a dir pel moment. Ens veiem en el proper Mini del mes de Juny, que per cert, ja està publicat.