divendres, 30 d’abril de 2010

SANT JORDI I GEOCATXINGEn el sopar mensual de geocatxing d’aquest mes d’abril varem celebrar Sant Jordi, una mica avançat, sí, però les dates van caure així, que hi farem!
Les organitzadores, si, aquest cop TAMBÉ, has estat LES i no ELS, ens van fer treballar el magí amb una història de dracs, princeses i catxés. Encara bo, que no vam haver de fer cap representació, quina por vaig passar, fins arribar al moment del cava i del sorteig dels llibres que havien dut per intercanviar, que no vaig respirar tranquila. Aleshores, i veient que no hi haurien actuacions, em vaig relaxar.

A més a més de parlar de catxés, les converses van derivar cap a un camp més literari, es van comentar llibres, es varen fer recomanacions...

Sembla que està arrelant aquesta idea de fer alguna celebració de tant en tant en els geo-sopars. S’organitzen com a events i tenen un al•licient afegit.

De motius no en falten, ja s’han fet de Nadal, de carnaval, de Sant Jordi, queden equinoccis i solsticis, encara que els tres que queden aquest 2010, seran més tard del tercer dijous, però posats a buscar segur que en trobem més de motius: al Maig, les flors, al juny, el blat, els segadors, sant Joan, el foc, el solstici...i a l’agost ... ostres! l’agost es podria fer un geo-sopar de festa major, no són a l’agost en la majoria dels nostres pobles?

En fi, ja veurem si la comunitat s’anima.