dilluns, 26 d’abril de 2010

CAP DE SETMANA AL VOLTANT D’UN CATXÉAl facebook s’ha creat un grup anomenat A mi gusta el Slow-geocaching. Jo vaig ser de les primeres en apuntar-s’hi. Aquest cap de setmana ha estat aquest, el geocatxing que hem practicat.

D’entrada diré que hem organitzat tot el cap de setmana per fer un catxé que total està a uns 50 Km de casa. No només hem fet aquest, clar, hem aprofitat i n’hem fet uns quants més per la zona, però si que ha estat un, el Comet-4, Montseny 1970 el leit motiv del cap de setmana.

Van quedar tant impressionats quan varem fer l’Avió de l’Albera, que volíem fer aquest amb una actitud de calma i respecte, sense cap pressa. Ja sabíem de bell antuvi, que seria un catxé dels que te’n recordes, sinó per sempre, que no es pot dir mai, si per molt de temps.

L’Enric ho va organitzar. És únic per lligar hotels, catxés, restaurants... Tant si sortim sols, com quan anem acompanyats ell és, gairebé sempre, el que se’n cuida de fer les reserves, mirar els catxés...

Hi varem anar amb els Sisu i Montse, habituals en moltes de les nostres sortides de geocatxing i amb en Joan i la Isabel, amics que, tot i no ser del ram, ens acompanyen de tant en tant, si els catxés s’ho valen, clar. Crec poder assegurar que si sempre practiquéssim aquesta mena de geocatxing, ens acompanyarien més sovint.
El de l’avió de l’Albera que he esmentat abans, el varem fer amb ells, i això que hi varem haver d’anar dos dies seguits perquè el primer no el vam trobar. Val a dir que dormíem a Figueres, no ens va caldre pujar i baixar de Barcelona.
Si el voleu consultar, també és un molt bon catxé, dels que deixen empremta, és el GC197NT.
Ja és casual que una de les primeres visites que ha tingut aquest catxé, ha estat la del propietari del catxé de l’avió de l’Albera.

I tornant al catxé que ens ocupa, el del Comet 4, s'ha de dir que és un catxé que te molta feina darrera. Hi varen col•laborar diferents equips per tal d’esbrinar el lloc exacte i tota la història del que va passar. És el GC22N04.
Si el consulteu no deixeu de llegir el log d’en Heidelgun, del 5 d’abril, que amplia l’informació, i de veure les fotografies que s’hi han anat penjant. Impressionants les del DeepButti amb la neu.

Com a curiositat dir que encara es troben restes de l’accident pels voltants del catxé.
Nosaltres hi varem trobar un trosset de rètol, un trosset de corretja de rellotge i algunes coses més que podeu veure a les mans d’ en Joan:
Ho varem portar fins als peus del monument commemoratiu.
També vam aprofitar per fer uns 8 o 9 catxés més per la zona, ja que hi varem estar dissabte i diumenge, així vam poder conèixer uns llocs ben curiosos, com la taula dels Bisbes, fer una caminada pel Pla de la Calma, i conèixer diferents fonts del Montseny, fins i tot vam poder practicar CITO, cosa que, de fet, no ens va fer cap gràcia.

2 comentaris:

mikan ha dit...

Hola Rosa,
He llegado hasta aquí de la mano de S. Google y debo decirte que he quedado muy gratamente sorprendido de los contenidos de tu blog. Te felicito por ello, así como por tus geocachés conseguidos y por saber disfrutar de una afición que implica estar rodeado de buenos amigos en escenarios tan diversos y naturales.
A mí aún no me ha picado el gusanillo, pero fijo que no tardará ;-)
Decía que he llegado hasta tu blog buscando información para hacer una ruta nueva por el Montseny buscando las coordenadas del monolito que aparece en la foto como homenaje a las víctimas del Comet. Por tal motivo te agradecería mucho si pudieras orientarme indicandome como llegar hasta el monumento, o bien indicarme las coordenadas donde se encuentra para trazarme una ruta por esa zona.
Gracias por tu ayuda.

Recibe mi admiración
Miquel Angel

Rosa ha dit...

Hola Miguel Angel,

Lamento haber tardado tanto en leer tu comentario, las vacaciones y los despistes, ya se sabe...
En primer lugar muchas gracias por tus amables comentarios sobre el blog.
Las coordenadas que me pides son:
Donde aparcar :
N 41º48.171'
E 2º 26.440'

Inici del camino N 41º48.190' E 2º 26.482'

Monolito: muy cerca de N 41º48.198 E 2º 26.816

Las del monolito exactas no las tengo, las que te doy son las del cache escondido.

Espero haberte sido de utilidad.
Saludos

Rosa