dimecres, 24 de març de 2010

GRÀCIES GARRI

Un catxé acabat de publicar per l’equip Racoseral,el GC255G4, m’ha fet reflexionar sobre tota la tasca duta a terme per en Garri.

Li hem d’agrair que hagi esmerçat bona part del seu temps en el geocatxing, no només revisant i publicant catxés, sinó també posant-ne.

Recordo quan vaig publicar el primer catxé, (no és que n’hagi publicat gaires) que, a part d’ajudar-me a fer-ho, em va enviar un correu adjuntat unes instruccions per fer-ho en codi html. (Encara que per mi l’html = xinès, ho sento, vaig néixer massa aviat). Però això demostra l’interès que posava en ajudar als novells.

I tot això, tinc entès que ho feia sense obtenir res a canvi, és una feina voluntària, només en treia la satisfacció de la feina ben feta i de veure com anava creixent el geocatxing, activitat que es veu s’estimava força.

Pel que fa als catxés que ha posat, tal com diu en Racoseral, són una assegurança de diversió. No és que els hagi fet tots, però sí uns quants, i us puc assegurar que són catxés dels bons. Només una pega, és propens a buscar els amagatalls prop d’esbarzers.

Personalment no l’he tractat gaire, per tant no sé que l’ha dut exactament a deixar el geocatxing, però sí sé que estava sent molt mal tractat en alguns foros per part d’una minoria de geocatxers, dels que no val la pena parlar perquè ells sols, amb les seves intervencions, es desqualifiquen. També es cert que la feina se li havia multiplicat moltíssim, només cal veure el ritme de publicació de catxés nous que hi ha ara i el de fa un parell d’anys. Ara surten catxés com bolets. Per altre banda, sembla que darrerament tampoc n’anava a buscar i fa molt de temps que no en posa, és a dir sembla un adéu definitiu, no només com a revisor.

També vull fer palès que gràcies a ell (i a l’equip Tècnics) tenim els sopars mensuals, els geosopars, som molts els que hi assistim regularment i ens serveixen per caviar impressions, per comentar el darrer mystery, per conèixer nous geocatxers, fins i tot de tant en tant es deixa caure algun estranger que està de pas...total, unes trobades ara ja imprescindibles.

En fi, que respecto la seva decisió, però em sap greu. Potser, i això és una picada d’ull, d’aquí un temps ens el tornem a trobar en aquest mon del geocatxing.

Gracies per tot, Lluís.