dimarts, 23 de març de 2010

GIRONA


Aquest ha estat un cap de setmana especial. Per celebrar el nostre aniversari, el divendres varem anar al parador de Sau.
Quina placidesa! Llevar-se sentint només els ocells. Llàstima que hi havia boirina, tant habitual aquí, i la vista sobre el pantà no era tot lo bona que podia haver estat. Tot i així els tons de gris i blau eren espectaculars.

El dissabte ja varem fer cap a Girona. Hi hem estat molts cops, ens agrada força i sempre trobem algun indret nou on no havíem estat o un petit carreró per on no hi havíem passat.
La vall de Sant Daniel dona molt de sí, hi ha camins i caminets per on passejar, et sents en plena natura, sense haver-te de complicar gaire la vida per terrenys massa dificultosos.
Evidentment hi hem fet catxés, a la ciutat i a les rodalies.
No sé si ha estat pel lloc o pels catxés, però no m’he estressat gens, fins i tot en els urbans, com els hem fet quan ja era fosc, no hem tingut problemes de geomuggles.

Alguns han estat dels que més m’agraden a mi, com el de l’ermita del Calvari, un multi on s’ha de caminar una mica, però sense gaire desnivell ni gaire estona, fora de ciutat i amb un final a un lloc que està força bé, vaja, per mi, amb tots els ingredients d’un bon catxé. Ja sé que potser ara no estan de moda, però a mi m’agraden els multis, el fet d’anar recopilant dades fa que et fixis més en el trajecte.En Rofo15 ja es va entossudir no fa gaire en que ens aprenguéssim els rius i els ponts de Girona, publicant un mystery (GC1T6BY) i ara altres geocatxers, entre ells la Soniettte, ens han fet visitar alguns d’aquest ponts posant-hi catxés.

Per cert que la Soniettte està donat a conèixer Hostalric a base d’anar-hi posant catxés, el projecte H, que suposo que acabarà amb un bonus final.
Hi varem parar de tornada. És un poble que per mi te una significació especial, tot i no haver-hi estat molts cops, hi tinc records d’infantesa d’haver-hi anat amb el pare i l’avi, ells si que el coneixien molt bé.

Resumint, un cap de setmana més relaxat que l’anterior, però també ple de catxés.