dissabte, 6 de març de 2010

ELS DIMONIS LILES DE LA CALA DELS FRARES
Ja s’ha fet el tercer mini-event a Lloret, i encara que sigui repetir-me, aquests mini-events, de petits no en tenen res. La trobada ha tornat a ser multitudinària.

Els Lloretteam, elsbuliacs i peixielefant han amagat 31 catxés per tenir-nos ben entretinguts tot el matí. Per evitar coincidir massa gent en un mateix catxé, com ja és habitual, s’han organitzat diferents grups i diferents itineraris.

Els Liles, que ja erem Dimonis des del darrer mini, aquest cop hem agafat denominació d’origen: La cala dels frares. El grup es podria dir que ja venia fet, encara que hi ha hagut alguna variació: les baixes dels Romeu Sendra, que estan a punt de ser pares, i del ulrike bcn, que no va venir a l’event, hem recuperat la Rigolet, s’ha incorporat el Rofo15, per cert que aquest parell estaven molt més relaxats que en el darrer event (com es nota que aquest cop no eren els organitzadors), i hem fet una nova adquisició: La Larys610, que ha resultat ser una companya de primera qualitat, em sembla que ja no la deixarem marxar. Total, que érem: equipo a, Fervil Team, Fifties, Larys610, Les txuquis, Loblas Wolf’s Team, Nerium62, Rigolet, Rofo15 i Sisu i Montse. (A la foto a la Segona Creu de Terme)

Els organitzadors s’ho han treballat tant, que ningú ha pogut acabar els catxés que havien posat. Nosaltres tot just hem pogut acabar el nostre itinerari amb el repte final inclòs, tot i que hem arribat una mica tard al dinar, però no n’hem pogut fer cap d’extra. Val a dir que ha estat sorprenent la qualitat dels catxés, i més tenint en compte que no fa massa temps que són geocatxers. Han estat amagats fora del nucli urbà, els que ens ha permès conèixer les afores de Lloret, que realment donen molt de sí.
Triar aquesta població pel Mega ha estat un encert

El més original, però, ha estat rebre les pistes pel catxé final directament des de la radio, original i divertit. A cada hora en punt, amb les noticies, radio Lloret parlava del geocatxing en general i ens anava donant les pistes. L’Enric, que duia el nostre transistor de la cuina (cadascú fa el que pot) ha posat l’alarma del mòbil per no perdre’ns cap emissió.

El capítol del dinar, mereix atenció especial, el local ha permès que tots poguéssim parlar amb tots, els nens poguessin campar al seu aire, i gairebé no hem notat que ens faltessin mans, una pel plat, l’altre pel cobert, l’altre pel got... és broma, ho hem pogut recolzar a les taules, i el més important: la qualitat del menjar, tot estava molt bo, però jo destacaria el montadet de mini-hamburguesa amb seva i evidentment la fideuà, que tot i que la vaig menjar reposada en escreix, estava melosa i boniiiiiiiisima. Un 10 per en Joan Pau i els seus ajudants!!!

En acabar el dinar, en Seping, com ja ens te acostumats, ha fet cinc cèntims dels preparatius del Mega, que cada cop és més aprop, segurament pel proper mini ja estarà publicat.

Desprès s'ha fet un taller de geocatxing, dirigit als geomuggles, que s’havia anat anunciant per radio Lloret. A estat a càrrec d'en Sonsoyo, que ja està avesat a explicar el tema als neòfits.
Potser ens haguéssim hagut de quedar, sempre s’aprenen coses i se’n recorden d’altres pel que fa a la teoria i a la bona pràctica, però l’afany de catxés ha fet que la gran majoria de geocatxers experimentats marxessim a catxejar la tarda, donant per finalitzat l’event.