dimecres, 24 de febrer de 2010

SOPAR DE CARNESTOLTESEl sopar mensual dels geocatxers d’aquest mes de Febrer, es va dedicar a Sa Majestad Carnestoltes.
Va ser el sopar més divertit de tots els que s’han fet fins ara, i ja en portem uns quants. El van organitzar 4 dones i, no es per dir-ho, però d’organitzar en saben (o sabem) un “rato”.
De fet la única condició era portar màscara, no calia que ens disfressesim del tot, i a més es donaven facilitats, si no duies la màscara et pintaven la cara i llestos. Es nota que tenim ganes de gresca, i que qualsevol excusa és bona per divertir-nos.

Haurieu d’haver vist quines caretes duien els MAT, per mi van ser els millors de la nit, eren les seves propies cares desfigurades, com caricatures, senzillament estaven genials. Nosaltres anavem a cara descoberta, però disfressats, pel que no va caldre que ens pintessin. Cada cop estic més convençuda de que l’Enric fa pel geocatxing coses que d’altre manera serien impensables, com avenir-se a disfressar-se, amb el sentit del ridicul que semblava que tenia!

Les organitzadores havien preparat unes activitats extres, per fer encara més divertida la vetllada, així ens varem trobar: uns fent petons a tort i a dret, d’altres repartint copes, uns altres, omplint-les de cava, d’altres més, fent preguntes.....

I per acabar, per tal d’esbrinar les coordenades d’un nou catxé que ens havia preparat el “Carnestoltes Team” per l’ocasió, varem haver de passar un examen. El més divertit van ser les preguntes, i les possibles respostes. Què voleu que us digui? Algunes semblaven evidents, d’altres impossibles, uns copiaven dels altres, no ens posàvem d’acord (treballavem en grups). En fí que es va organitzar un guirigall d’allò més divertit fins que al final algú va cridar: Ja les tinc! I apa, tots corrents al carrer a buscar el catxé.

El catxé va resultar ser un micro-catxé disfressat de sardina, no en va, ja haviem entrat a la Quaresma.

De fet, sembla que a Sant Pere no li va agradar gaire que celebressim el Carnestoltes en plena quaresma, ja que ens va obsequiar amb un considerable aiguat, que malgrat tot no va aconsseguir aigualir-nos la festa.

A la foto, la prova de que vam trobar en Wally.