dimarts, 19 de gener de 2010

AMB COTXE I GPS


DE NIT AMB GPS

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat un event a Casserres, és el segon que hi organitzen , al primer no hi vaig assistir-hi, però en vaig llegir els logs i es feia palès que la gent havia quedat molt contenta i havia gaudit molt de les activitats programades.

Doncs be, els geoberguedans, que són el ”team” resultant de l’agrupament de diferents equips de la zona, han muntat una sèrie de vuit catxés als que s’hi podia accedir en cotxe pràcticament fins al catxé mateix. L’ordre era diferent per cada cotxe, per tal de no coincidir massa equips en una mateix lloc, encara que al final, hem acabat en grups de 5 o 6 cotxes.

Nosaltres anàvem amb el cotxe dels Sisu i Montse. De fet són tantes les vegades que anem amb ells que potser hauríem de pensar en crear el “Brothers and Sisters in Law team”.

A destacar del nostre recorregut: el pas de la Riera de Clarà, potser no calia travessar-la si s’anava pel lloc correcte, però no ha estat el nostre cas i l’hem travessada per damunt de troncs i pedres que no eren massa estables, hem estat de sort, però, només un s’ha mullat una mica.
Un altre moment destacable ha estat quan el cotxe s’ha quedat clavat en el fang que hi havia al Roseret, per sort en aquest punt ja anaven amb altres cotxes i ens han pogut treure sense problemes.

Això és el que ens passa als geocatxers, que l’afany de fer els catxés i d’apropar-nos-hi el màxim en cotxe, fa que, de vegades, descuidem tenir una cura mínima per mantenir la seguretat.
Un altre exemple, al fer el catxé del Roc de la Mel, varem deixar els cotxes a la mateixa carretera, ocupant pràcticament tot el carril, amb els quatre intermitents encesos, semblava que ha havia hagut un xoc en cadena!

En referència als catxés, han estat molt bé, encara que ha estat una llàstima haver-los acabat de nit, ja que el paisatge és molt bonic, nosaltres l’hem pogut gaudir en els sis primers, però els dos darrers ja era fosc.
Han estat molt variats i alguns de francament enginyosos.

En acabar els catxés havíem recopilat les dades d’unes coordenades, i allà que hi varem fer cap.

Era un local polivalent a l’Espunyola, allà ens esperava l’organització, amb les taules parades i l’escenari muntat.

Desprès de les salutacions, cops d’ull a la taula dels travel bugs i geocoins, i signatures al log-book, vam anar passant un a un per recollir el tall. Les amanides i el pa amb tomàquet ja eren a taula.

Ja érem al punt culminant de la nit: La botifarra de Casserres!.

Vaig entendre els logs de l’any passat. Quina botifarra més bona! També val a dir que el pastís de patates emmascarades no es quedava coix.

En acabar el sopar ens van fer treballar el magí, i de quina manera! Deu incògnites per esbrinar i algunes realment difícils, sort que es permetia copiar.

Amb totes les proves van arribar a obtenir unes noves coordenades, que ens haurien de permetre trobar la clau per obrir l’enigmàtica caixa que hi havia a l’escenari. I allà que varem anar corrent.

Ens varem trobar un paller enorme, no hi havíem de cercar cap agulla, només unes claus!!! Aquest va ser un dels moment més divertits de la nit, tothom aixecant palla, fent pols, jugant...
Varem anar trobant ous kinder, i al final un nen de l’equip Pedraforca, va trobar el bo, el que tenia les claus.

En aquest punt, i ja amb la clau, vam tornar a dins per obrir la caixa i poder treure el FTF, una de les coses més preuades pels geocatxers. N’hi havia un per cada equip, que ens vam endur com a recordatori d’aquest magnífic event.

Cal dir que els nens, i alguns ja no tant nens, van tornar a jugar a la palla. Molt bona i divertida idea, aquesta del gran paller, la feinada que deurien tenir per deixar-ho tot net!

L’event es va acabar amb una bona xocolatada, de la que alguns i algunes varem poder repetir...i cap a casa!.

I per acabar, el mateix que vaig posar en el logbook :

“No hay dos sin tres”, i ja esperem el proper!!!