dilluns, 9 de novembre de 2009

L'EQUIP LILAHe titulat així l’escrit en homenatge al grup que varem formar ahir diumenge a Lloret de Mar per tal d’anar a fer catxés.
Com molta gent de la que llegeix aquest blog són geocatxers, us presento els “liles”: Fervil Team - Fifties - Loblas Wolf’s Team – Rigolet – Sisu i Montse i Les Txuquis.

Clar que també l’hagués pogut titular UN 10 PEL MINI DEL MEGA!
Ja que l’event va ser tot un èxit d’organització i de participació.

Es podria separar l’event en dues parts completament diferents, la del pati, completament lúdica, al matí i la de la classe, desprès de dinar.


Varem començar trobant el comitè de recepció al pàrking, en Marc i la Mercè, molt professionals, passant llista. El vigilant encara deu al·lucinar ara de la quantitat de cotxes que li van arribar a l’hora, semblava una mica estressat dirigint el trànsit del pàrking.

Els RomeuSendra, ens havien preparat un recorregut pel Lloret més cèntric, on havíem de trobar uns quants catxés, dotze en total.
Per això es van crear grups d’unes 10 persones amb recorreguts diferents per a cada grup, per tal de no coincidir massa gent en un mateix catxé. Se les van pensar totes per que no poguéssim fer trampes, no es podia anar al catxé que es volgués, per obtenir les coordenades de cada catxé, calia fer-los per ordre.
Per fer el recorregut ens varen facilitar un mapa detallat de la zona amb els catxés assenyalats i numerats.


Dels catxés, que voleu que us digui, tots molt ben camuflats, d’una dificultat mitja, amb algun de més fàcil i algun de més difícil. No es van limitar al nano amb iman a sota d’un banc o al carret sota una cabina. Els contenidors estaven treballats, delataven, però, una certa addicció a la xocolata...i no explico més.


A mi particularment, el recorregut em va agradar força, ni massa curt ni massa llarg, i, el més important: a peu pla.

Al anar 10 persones et permet anar xerrant amb tothom, ara amb uns ara amb els altres i així, xino-xano, em van passar les més de dues hores de passejada sense adonar-me’n. Cal dir que el dia acompanyava, feia sol i una temperatura molt agradable.


Un afegitó: Lloret era ple de gent, bona part ja eren una mica “granadets”, i bona part, també, molt tafaners. En algun dels catxés varem haver de fer mans i mànigues per poder dissimular. Per això. i per la mala recepció del GPS, els organitzadors, ens van facilitar alguns spoilers (= pistes fotogràfiques (pels profans)) per no haver d’estar massa temps rondant pel mateix lloc. Com podeu veure no es van deixar cap detall.

Desprès d’un bon dinar, a l’hora del café, en Seping, que va estar recolzat informàticament en tot moment pel Bat62, el creador de la web del Mega, ens va fer l’explicació de com s’aniran organitzant totes les tasques.

Entre explicacions i comentaris se'ns varen fer les set de la tarda i ens varem anar acomiadant, fins el proper mini pel Mega, que ja està pràcticament programat.


Les noticies relacionades amb l’organització s’aniran publicant a la web del Mega, teniu el link en aquest mateix blog.


Com a cada trobada d’aquestes, hem retrobat els coneguts i n’hem conegut de nous, a destacar els diferents equips integrants del Lloret Team, especialment implicats en el Mega.

En el Mini pel Mega s’ha vist que hi ha un munt de feina a fer, però també, un munt d’il·lusió per fer-la.