dimecres, 18 de març de 2009

CAP DE SETMANA A CABRILS 3/3


Aquest diumenge ja ens l’hem pres amb molta més calma, per dir-vos que m’he llevat a les onze del matí. Ahir vaig acabar rebentada. Tot i això...a Cabrils hi falta gent!

Hi hem arribat molt passades les dotze del migdia i ens hem dedicat a cercar els catxés urbans que ens faltaven. Ens ha anat prou bé la cacera 5 de 5. Desprès ja hem anat cap a la serralada i hem fet un bonus, en acabar i desprès d’una trucada telefònica, se’ns ha presentat un dilema: un altre bonus o una cerveseta? Ha guanyat la cerveseta!
Del vermut hem passat directament al dinar, i del dinar, directament a l’event de la tarda.
S’ha de reconèixer que això del geocatxing ens ho prenem amb tranquil·litat.

La trobada de la tarda ha estat un esplèndid colofó d’aquest cap de setmana Cabrilenc. Hi ha hagut menjar a dojo, pa amb tomàquet, embotits i fins i tot un pernil sencer per anar tallant... ha sobrat menjar. Llàstima que no hem pogut menjar res de res, no ens hi cabia!

Aquesta trobada ha servit per conèixer encara nous equips, que no havien vingut dissabte i per retrobar-nos amb els coneguts.

Us podeu imaginar les converses sobre els catxés , que si aquell ens ha costat tant, que si l’altre és més original, que si en aquest gairebé ens pesquen...


L’event ha servit per donar a conèixer el pòdium de la sèrie, i poder felicitar als equips guanyadors.
Realment els que han acabat la sèrie en aquest cap de setmana, són dels millors equips de geocatxers catalans, d’una duresa i tossuderia extremes, i això que un d’ells, el Bat petit, només te nou anys.

Mentre anàvem xerrant i berenant s’han passat projeccions de fotografies, algunes preparades i d’altres “robades” per en Seping, que a més de caçar catxés li agrada caçar geocatxers.

Una de les fotografies que s’han projectat és la que encapçala aquest escrit, i que demostra que els geocatxers van tan a sac que de qualsevol cosa en fan un log book, com ha estat el cas del nostre cotxe, clar que els hi hem posat fàcil amb la pols que tenia.

També hem vist en directe les estadístiques oficials i com el pare de tot aquest enrenou, en Seping, arribava al primer lloc del rànking de geocatxers d’Espanya i, amb ell, també hi arribat el Catalunya Team, l’equip que és molt més que un equip.

Tot i que segurament han rebut ajuda, és d’agrair a Las Sombras, l’Alex i la Clàudia, l’organització d’aquest event.

És bonic de veure com els més joves s’impliquen amb el geocatxing i crec que és molt positiu pel joc.