dilluns, 16 de març de 2009

CAP DE SETMANA A CABRILS - 2/3


En castellà hi ha una dita: “Nunca segundas partes fueron buenas”. Doncs aquí l’erra i de bon tros. Aquestes segones parts no han estat “buenas” sinó “las mejores”.

Hem gaudit d’un event molt original i que se’n surt de tot el vist fins ara en els esdeveniments de geocatxing.

Una colla de joves geocatxers de Vilassar, Abrodos, Telekito, Toty303 i Uribuqui (digueu-me si me’n deixo algun), amb alguns amics tetric-muggles, han creat una mena d’UTE anomenada “Security Mutua & Co.” per preparar-nos una nit genial.

Desprès de ser rebuts oficialment per un dels temibles caps de seguretat de la Mútua, que ens ha donat les instruccions i ens ha informat de la normativa vigent, aprofitant la foscor i els misteris que envolten les muntanyes de Cabrils, hem fet una passejada plena d’ensurts: espantaocells que es movien, fantasmes que gairebé et queien al damunt, dimonis, morts vivents...i altres essers per l’estil que ens han omplert la nit d’imatges i sons terrorífics. Malgrat totes les penuries, no hem aconsseguit trobar els perillosos fugitius de la Mútua. Potser en una propera trobada...

Quina posada en escena! Quin vestuari!... Quin fart de xisclar que m’he fet!

I pensar que vaig estar a punt de quedar-me al cotxe perquè estava cansada!
Sort que em va fer por quedar-me sola en la foscor de l’aparcament i vaig decidir unir-me al grup. És molt millor passar por en companyia.

I en acabar, ens tenien preparat un esplèndid piscolabis amb entrepans, o millor dit entrebrioxos, i d’altres marranades d’aquelles que tan bé entren a qualsevol hora.

Poso l’enllaç a unes fotografies d’en Heidelgun, que les ha penjat, i així us podreu fer una idea del que ha estat aquest magnífic event aquells que no visiteu la web de geocatxing:

http://picasaweb.google.com/Heidelgun/Event23Cabrils?pli=1&gsessionid=BnmS8UMzgeaCal6JavLp2g

A que són genials?


Aquest ha estat el primer “event” d’aquesta colla de joves geocatxers vilassarencs, és molt d’agrair tot el treball i el temps que han dedicat a organitzar-ho, poden estar ben satisfets dels resultats.