dilluns, 16 de març de 2009

CAP DE SETMANA A CABRILS - 1/3


Desprès de la trobada d’equips al pàrking de la Concòrdia, hem començat les activitats amb un esmorzar de forquilla al restaurant Xeflis, obert al matí exclusivament per aquest esdeveniment. "L’event", creat per acabar de presentar la sèrie d'en Seping de 60 catxés a Cabrils, de la que ja he parlat en un altre escrit, també ha servit per fer entrega de les Geocoins Catalanes, de les que he posat una fotografia perquè les conegueu.

L’esmorzar ha estat el tret de sortida. Ens han donat un sobre amb instruccions i 14 sobres més amb els detalls dels catxés que es podien fer.

Hi havia normes...no es podien obrir tots els sobres a l’hora...no podíem anar més de 5 persones juntes...però...

Perquè estan les normes? Per transgredir-les!!! Potser si tots haguessim seguit les instruccions...


Ha estat un xou continuat, tothom ha anat on li ha semblat, als que eren més a prop... o als de més lluny, ves a saber. La qüestió és que anessis al catxé que anessis ja era ple de gent cercant-lo.

Cabrils ha estat envaït per una munió de geocatxers, tot era ple de gent amb GPS que ho tocava tot: papereres, cables, comptadors, postes de llum, de telèfon... fins i tot alguns de més agosarats han arribat a aixecar les tapes d’algunes clavegueres...tot un espectacle.

L’objectiu del dia era trobar els més de 20 catxés que quedaven de la sèrie. Deu n’hi do els equips que entre dissabte i diumenge ho han aconseguit, els felicito.

Nosaltres no, ni ens ho hem plantejat en cap moment, hem plegat desprès del novè. Ja estàvem, sobretot jo, aclaparats amb tants catxés i tants geocatxers. Us imagineu, per exemple, un arbre amb 20 persones al voltant buscant-li forats?

Segurament ho fa l’edat, però ens agrada anar amb calma i poder gaudir i apreciar els detalls dels catxés, i us asseguro que els d’aquesta sèrie són de gran qualitat.

Però no us penseu que ens ha durat gaire l’aclaparament... el diumenge hi hem tornat a fer uns quants més.

Tot i no haver fet tots els catxés, hem gaudit molt amb l’ambient de Gran Festa Major del Geocatxing, que avui es respirava a Cabrils.

Cal donar les gràcies a en Seping, i també a tot l’equip que te darrera, oi, Heidi? oi, Alex i Clàudia? per aquest estressant i magnífic dia.