diumenge, 28 de desembre de 2008

GEOCATXING A CABRILS

Crònica d'un diumenge de geocatxing.

Desprès dels dies de nadal i Sant Esteve sense practicament sortir de casa, ja teniem “mono” de geocatxing.
Avui hem tornat a Cabrils, ja hi vam estar diumenge passat... i l’anterior...

La qüestió és que han posat, fins ara, 21 catxés que formen part d’una ambiciosa sèrie de 60, on a cada catxé trobes pistes o dades per trobar-ne d’altres.

La veritat és que quan vaig sentir parlar d’aquest projecte de 60 catxés, tots al terme municipal de Cabrils, vaig pensar que era una bestiesa, que serien, per força, molt repetitius, i que una de les finalitats primordials del geocatxing, per mí: el conèixer llocs nous o peculiars no es compliría.

El cert és que l’altre finalitat del geocatxing, el jugar a fet i amagar, aquests catxés la compleixen amb escreix, i evidentment també ens ensenyen alguns llocs peculiars, tant del poble urbanitzat, com del parc de la Serralada del litoral.

Té el seu encant arribar al punt “zero” i pensar: amb què ens trobarem? què haurem de buscar? com estarà camuflat? ostres, no tenim cap pista!

Tant els contenidors, com els amagatalls, són molt originals i treballats, en general, no són catxés de “bufar i fer ampolles”, encara que alguns els hem trobat força ràpid, la majoria, ens han tingut entretinguts una bona estona, estàn molt ben camuflats i mimetitzats en l’entorn. Alguns fins i tot m’han fet patir, perque són aprop de vivendes, o en llocs transitats i això em posa una mica nerviosa, en un ho vam haver de deixar estar i vam tornar-hi a la setmana següent.

No explico res més dels “camuflatges” ja que em consta que algun geocatxer llegeix aquest blog de tant en tant.

Esperem que els Reis ens portin més catxés a Cabrils!!!

1 comentari:

Seping ha dit...

Soc el creador de la serie de Cabrils i em sento molt orgullos del que la Rosa ha escrit.
La nostra intencio era la de fer una serie totalment diferent a les altres series muldials i crec que poc a poc ho estem aconseguin.
Gracies Rosa pel teu temps i el teu escrit.
Seping