dijous, 18 de desembre de 2008

DAROCA I BELCHITE 6 al 8 Des. 08Seguint el costum d’unir el turisme i el geocatxing, del 6 al 8 de desembre, vam estar a Daroca i a Belchite.
Aquest cop la part turística va ser molt cutural, a Daroca vam fer una visita guiada -simultenajada amb els waypoints intermitjos d'un catxé multi-, és un poble amb molta història, i amb alguns edificis dignes de veure.
Poso l’enllaç de la crònica que, de la visita a Daroca, en fa fer en Juande, és molt bo, no es deixa detall i està molt ben explicat, a més hi ha fotografies:

http://www.foroware.com/noticia.asp?id=710&categoria=23&subcat=51

Aquesta “sortida” va estar organitzada per la gent de Foroware.com i es va anomenar Kdda en tierra de nadie, els equips que hi vam assistir erem de Madrid i de Barcelona, per això es va anomenar així, l’hotel el teniem a Cariñena, gairebé a mig camí entre Barcelona i Madrid.

Aviat posaran la crònica de la visita a Belchite del diumenge, ja posaré l’enllaç, quan estigui a punt.

Veient les molt bones cròniques que fa la gent de Foroware, no cal que expliqui res més, impossible estar a l’alçada.

I com el geocatxing és un vici….de tornada a casa, el dilluns, encara vam parar a fer 3 o 4 catxés més.

A destacar les sorpreses que ens vam endur, una que en un poble relativament de nuchli petit, com La Muela, hi haguessin 4 museus (el catxé era un multi i el vam haver de recorrer sencer) i l’altre el polígon nou construit a les afores de Zaragoza: Plataforma Logística Zaragoza (PLAZA), és la més gran d’Europa, té 12.826.898 m2 , la gestió la porta una empresa, Plaza SA, on participa majoritariament el govern d’Aragó, amb presència de l’Ajuntament de Saragossa i les dues principals entitas d’estalvi de la Comunitat, Ibercaja i Caja de Ahorros de la Inmaculada.
El que més ens va sorpendre és que han sabut donar-li una aparença un pel diferent del que estem acostumats a veure en els polígons, hi han fet jardins, un llac, fins i tot un laberint.